Vi lager apper som løser problemer og skaper nye muligheter

Vår kunnskap og erfaring med web og mobilplattformer gjør oss i stand til å hjelpe våre kunder med strategiske valg om design, konsept, utvikling og optimalisering av mobilapper. Enten appen er et supplement til et nettsted eller er frittstående, starter vi alltid med forretningsfordelene.

Apputvikling

Vi kan hjelpe deg i å konkretisere idéer, utvikle et profesjonelt design, programmere appen, få den til å fungere på flere plattformer, koble den til nettstedet, samt måle, evaluere og videreutvikle appen.

Native apps

En native app er utviklet for en spesifikk plattform (android, iOS). Den kan kommunisere optimalt med selve enheten og dennes operativsystem, noe som kan være en fordel ved avansert bruk av funksjoner i selve enheten (GPS, 4G / GPRS, Gyro osv.). Det må lages en separat app for hvert operativsystem (iOS, Android, Windows etc.) du vil at appen skal fungere på.

Hybrid apps

En hybrid app bygges mer generelt enn native apps, og kan benyttes når det ikke er behov for avansert bruk av operativsystemets funksjoner. Mange apper er av denne typen. Fordelen med hybrid app er ofte redusert utviklingstid for å nå begge operativsystemene, raskere lansering, og reduserte kostnader for framtidig vedlikehold.

Vil du vite mer?

Vi hjelper deg gjerne for å gi mer informasjon, råd og tips om apper. Kontakt oss her.

  • Native
  • Hybrid
  • Android (Google)
  • iOS (Apple)

Noen av teknologiene vi har erfaring med

React native

AWS Amplify

Apache Cordova

Phonegap

Ionic

Flutter

Xamarin

Swift

Objective-C

Java

Kotlin

C#

HTML5

CSS3

Javascript

Azure Functions

AWS Lambda

Google Cloud Engine

Dynamo DB