Skip to main content

Mer enn bare nettsider

Vi hjelper deg med nettsted i WordPress, e-handel med WooCommerce, betalingsløsninger, intranett, WordPress-hosting, SEO, digital markedsføring, nyhetsbrev, domener og e-post. Blant annet.

WordPress er verdens mest brukte CMS (Content Management System). Vi gjør WordPress trygg, brukervennlig, rask, og tilpasset dine behov.

Hallingdata lager WordPress-nettsider, og videreutvikler og vedlikeholder de for deg. Vi kan hjelpe enten din bedrift trenger en ny nettside, ønsker å gjøre endringer på eksisterende nettside, eller trenger en vedlikeholdspartner for å holde nettstedet deres oppdatert, stabilt, og sikkert.

Vi kan lage enkle nettsider som presenterer bedriften, eller et mer avansert nettsted med for eksempel integrasjoner eller butikk eller annet. Vi er jo systemutviklere også, så vi klarer ganske sikkert å lage det du ønsker, uavhengig av kompleksitet.

WordPress utvidelser

Trenger du en spesiell funksjon for WordPress? Hvis du ikke finner et passende eksisterende plugin, kan vi hjelpe deg med å bygge den fra bunnen av sånn at den blir akkurat sånn du ønsker.

Med WooCommerce kan den moderne e-handelen nytte kraften i WordPress-plattformen for å selge alt fra yogaprodukter til oppvaskmaskiner.

WooCommerce er verdens mest brukte e-handelssystem. Enten du selger en tjeneste, et produkt eller tusenvis av produkter, lokalt eller globalt, kan  WooCommerce være en god løsning. I tillegg er verktøyet søkemotorvennlig, har åpen kildekode, og er relativt enkelt å administrere. WooCommerce kan e-handel, og vi kan WooCommerce.

Vi har erfaring medutvidelser og betalingsløsninger som for eksempel Vipps, Klarna, PayEx, PayPal, Stripe m.m.

Webutvikling

Vi har lang og solid erfaring når det gjelder design av systemer samt oppgaveprogrammering. Våre programmerere håndterer de fleste språkene og kan også bruke databaseprogrammering og designe systemer.

Tilkoblinger til andre systemer (API)

Vi kan koble til ditt eksisterende system slik at du kan automatisere arbeidsprosessene og spare både tid og penger.

At vi liker å jobbe med WordPress og WooCommerce, har du sikkert allerede forstått. Men vi jobber også med andre typer utvikling. Vårt team har erfaring fra alle hjørner av nettet, og vi jobber mye med design, brukergrensesnitt, UX og annen webutvikling.

Våre kunders behov varierer mye, og noen ganger er ikke WordPress det beste alternativet. Da har vi andre løsninger i vårt arsenal. Vi jobber med f.eks. Vue.js, Firebase, React eller andre teknologier for å lage web applikasjoner. Trenger du en kompetent løsning der WordPress ikke er riktig for deg, så kan vi sannsynlig utvikle en god løsning for ditt behov også.

Søkemotoroptimalisering

Å bare ha en god nettside uten besøkende skaper ingen merverdi. Vi garanterer at nettstedet ditt er teknisk søkemotoroptimalisert for å drive organisk trafikk fra Google. Hvis du vil investere i ytterligere optimalisering kan vi også hjelpe deg med det.

On-page søkemotoroptimalisering

Denne delen av optimaliseringen gjøres på selve nettstedet. Det inkluderer tekniske faktorer som at siden skal være rask, mobiltilpasset og riktig programmert.

On-page betyr også å kvalitetssikre tekst og innhold. Hvis du ikke vil skrive tekster selv, kan vi tilby kompetente og raske tekstforfattere som løser oppgaven for deg.

Off-page

Denne delen handler om hvilke andre sider som lenker til nettstedet ditt og på hvilken måte de gjør det. Hvor mange relevante inngående lenker er det til nettstedet ditt? Og hvor høyt “rangerte” er nettstedene som disse koblingene kommer fra? Dette er viktige faktorer for optimaliseringen av ditt nettsted, og det er ofte dette som avgjør om nettstedet ditt vil fremheve konkurrerende ord på søkemotorene eller ikke.

Off-page er tidskrevende, og her er det viktig at det blir riktig, fordi uriktige linker kan skade din rangering.

Websupport

Som et naturlig supplement til våre andre tjenester tilbyr vi tilpassede supportavtaler. En støtteavtale gir deg som eier av et nettsted ekstra sikkerhet. Vi er alltid en samtale eller e-post unna, hvis behovet oppstår.

Et problem i dag er at mange har fine og velfungerende nettsteder, men de har ikke kunnskapen til å ta vare på og videreutvikle løsningen.

I mange tilfeller har man ikke kapasitet eller kunnskap til å håndtere det løpende tekniske behovet. Med websupport fra oss får du en grunnleggende sikkerhet og et sted å henvende deg hvis det skulle oppstå problemer, enten det er noe akutt eller du bare trenger litt veiledning. Websupport kan foregå per time eller som en abonnementstjeneste. Abonnementskunder vil være sikret at deres nettsted blir driftet trygt og forsvarlig.

Websupport

Som et naturlig supplement til våre andre tjenester tilbyr vi tilpassede supportavtaler. En støtteavtale gir deg som eier av et nettsted ekstra sikkerhet. Vi er alltid en samtale eller e-post unna, hvis behovet oppstår.

Eksempler på hva vi kan hjelpe deg med:

Oppdatering og vedlikehold av nettsted og database

Publisering av nyheter

Presentasjon av nye referanser og bildemateriale

Jobbannonser

Oppdateringer og publisering av informasjon

Tilbud og kampanjer

Hjelp til forbedringer av tekster og bildemateriell

Oppsett av sosiale medie-kanaler

Oppsett av sosiale medier-kampanjer

Webprosjekt

Her er noen av webprosjektene vi har vært involvert i

[nectar_portfolio layout=”fullwidth” category=”web” project_style=”2″ item_spacing=”default” load_in_animation=”perspective”]