Skip to main content

Kreative IT-hoder i Hallingdal

Vi hjelper bedrifter med å skape lønnsom vekst ved å utnytte mulighetene som ligger i fornuftig og smart bruk av teknologi og digital markedsføring.

Verdiskaping –
Din suksess er vårt fokus

Vi er systemutviklere som skjønner forretningsdrift. Vi har spisskompetanse innen system-, web-, -app-, database- og blockchain-utvikling.

Vi håndterer mye kundekontakt over nett og telefon, og for større prosjekter tar vi turen til kunder hvor som helst i landet. Til daglig jobber vi med kunder og partnere i Hallingdal, Norge og i utlandet.

Det som skiller Hallingdata fra andre aktører i regionen er kompetansen og erfaringene med å utvikle nye og spesialtilpassede IT-løsninger for krevende kunder.

I tillegg til lang erfaring og solid kompetanse på databaser, integrasjon, datavarehus og store datamengder i komplekse IT-miljø, jobber vi også med utvikling av nettsider, apper og annen systemutvikling. Vi har også kompetanse innen blockchain og digitale valutaer. I bagasjen har vi solid utdanning fra inn- og utland, og vi har over 20 års erfaring fra ulike roller i IT-bransjen i Oslo.

Det hender vi ordner opp i problemer og feilsituasjoner, men vi liker best å lage nye løsninger. Vi har lang erfaring med IT-prosjekter i små og store miljøer. Og vi har en voksende interesse for datasikkerhet og personvern. I tillegg kan vi ganske mye om forretningsdrift.